LEGO Education WeDo 2.0

Tjenesten er en app for programmering av Lego-set. Brukerne trenger ikke brukerkonto for å ta i bruk tjenesten, og elevens prosjekter ligger lokalt på iPad. Prosjektene slettes når appen blir avinnstallert.

Tjenesten er godkjent til bruk i Osloskolen.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Tjenesten skal brukes uten brukerkonto.
  • Dersom elevene skal filme roboten sin via appen, må lærer sørge for at ikke andre elever filmes.

• Elever
  • Lærere

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Det behandles ikke personopplysninger i tjenesten. Prosjektene elevene jobber med lagres lokalt på nettbrett.

Brukergenerert informasjon er ikke koblet til person, kun enhet. Dette kan være hvor lenge tjenesten har blitt brukt.

Betalt tjeneste. Brukerne utsettes ikke for markedsføring.

LEGO

Er det etablert DBA/SCC:

Det behandles ikke personopplysninger, og er derfor ikke behov.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen.