Hovedseksjon

Informasjonskapsler

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å generere statistikk over besøk på skolenes nettsider. Denne statistikken gjør at vi kan forbedre informasjonen på nettsidene våre. Informasjonen inneholder forskjellige variabler, som hvilken side du har besøkt, hva du har søkt på i vår søkemotor, dato og tidspunkt for besøk samt teknisk informasjon om enheten din.

Google Analytic sletter IP-adressene til besøkende. I praksis vil det ikke være mulig å identifisere de besøkende fra de resterende parameterne. Derfor er statistikken anonym. Denne informasjonen kan derfor ikke knyttes til deg som enkeltperson.

Les mer om Google Analytics

New Relic

New Relic er et verktøy som overvåker status på løsningen ved å se på responstid, ytelse og eventuelle tekniske feil. Dette hjelper oss til å identifisere problemområder slik at vi kontinuerlig kan forbedre siden og gi en bedre brukeropplevelse.

Vi lagrer IP-adresse, men ingen personlig informasjon. Dataene lagres på servere i Europa, og slettes etter 3 måneder.

Les mer om New Relic

Facebook

Noen skoler har en forhåndsvisning av skolens Facebook-side på forsiden av nettsiden. Facebook benytter informasjonskapsler på disse nettsidene.

Les mer om Facebook sin bruk av informasjonskapsler

Behandlingsgrunnlag

Behandlingsgrunnlaget for generering av anonym statistikk er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å ivareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre og videreutvikle informasjon på våre nettsider.