Numetry skole (pilotering)

I Numetry så skal elevene på oppdagelsesreise til solsystemet Matema. Elevene løser ulike matematikkoppgaver og kommer seg videre i galaksen.

Numetry Skole tilbyr en ny og spillbasert tilnærming til matematikkfaget, og er basert på en grunntanke om å gjøre elevene til aktive deltakere i læringsprosessen. Det digitale læremiddelet i matematikk er forankret i læreplanen for 4.–7. trinn og består av Matematikkspillet Numetry.

I tillegg har læreren tilgang til Numetrys Lærerportal, hvor lærer kan tildele oppgaver til elevene, lage grupper og se oppgavene som er løst.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging: Det brukes Feide for pålogging.

Elevene har en spillportal, mens lærerne har en egen portal for administrasjon og tildeling av oppgaver.

• Lærere
  • Elever

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Disse feltene fra Feide benyttes for pålogging:

• Navn (Userinfo-name)
  • Organisasjonstilhørighet (groups-org)
  • Gruppetilhørighet for undervisning (groups-edu) - Gir lærer oversikt over sin klasse/gruppe
  • Gruppemedlemsidentifikatorer (Groups-memberids) - Nødvendig for å danne klasse/gruppe

Numetry er en del av Bruk, og skolene betaler for bruk av Numetry.

Eduplaytion AS.

Innenfor EU/EØS.

• Elastx AB, Sverige. Drift og vedlikehold av servere for applikasjon og database.
  • Sikt – Kunnskapssektorens tjenesteleverandør (Feide), Norge. Levering av tjenesten i form av innloggingsløsning og innhenting av brukerdata.
  • Loftesnes Rekneskap AS, Norge. Regnskapsføring.
  • Visma AS, Norge. Fakturering for bruk av tjenesten.
  • Matomo.org, Sverige. Nettstedsanalyse.
  • Intercom R&D Unlimited Company, Irland. Kundesupport, kundekommunikasjon, bruksmønstre.
  • Microsoft Ireland Limited, EU/EØS. Lagring av kundedata i SharePoint, opplæringsmøter i Teams.

Er det etablert DBA/SCC

Osloskolen har databehandleravtale med Eduplaytion.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen