Disko (pilotering)

Disko er en strømmetjeneste ment for videregående skole med innhold som dekker kompetansemålene i læreplanene.

Skoleåret 2022/23 dekkes fagene tysk 2, geografi, samfunnskunnskap og kroppsøving. Våren 2023 lanseres flere fellesfag til Vg1 yrkesfag og studieforberedende. Tjenesten vil etter hvert også dekke de fleste fellesfagene på Vg2 og Vg3.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging: Feide brukes for pålogging

• Elever
  • Lærere

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

For digitale læremidler fra Cappelen Damm utdanning benyttes følgende personopplysninger fra Feide:

• fornavn
  • etternavn
  • skolenavn
  • rolle (elev, lærer)
  • trinn
  • e-postadresse
  • gruppetilhørighet til Basisgrupper og Undervisningsgrupper (6b, Musikk, 1T, osv.)
  • ønsket målform (bokmål, nynorsk)
  • Feide-ID

Disko er en del av AVT.

Cappelen Damm.

Innenfor EU/EØS.

Det er ikke oppgitt underleverandører for tjenesten.

Er det etablert DBA/SCC

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen