Creaza (pilotering)

Elever og lærere produserer kreative digitale produksjoner som tegneserier, filmer, presentasjoner, tankekart, podcaster m.v gjennom bruk av verktøy og innhold i tjenesten.

Creaza består av flere moduler, slik som Cartoonist for å lage tegneserier, Mindomo for å lage ulike tankekart og AudioEditor for å lage lydfiler og ta opptak.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging:  Det benyttes Feide for pålogging.

• Lærere
  • Elever

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Appen benytter seg av Feide for påloging både for lærere og elever.

Disse feltene i Feide benyttes

• Navn (userinfo-name)
  • Brukeridentifikatorer hos organisasjonen (userid-feide)
  • E-post (email);Foretrukket språk (userinfo-language)
  • Organisasjonstilhørighet (groups-org)

Osloskolen har lisensavtale med Creaza.

Creaza

Irland og Tyskland.

• Inspera AS - Norge, Utvikling
  • Comono AS - Norge, Utvikling
  • Expert Software Application srl. -Romania, Utvikling og underleverandør av Mindomo som hostes på Hetzner i Tyskland
  • AWS Amazon - Irland, Creaza hostes i Irland.
  • Wevideo Inc. - USA, Rendering service. Behandler ingen persondata. Tjeneste for eksport til mp4 og mp3 filer.

Er det etablert DBA/SCC

Osloskolen har inngått databehandleravtale med Creaza. Elevene utsettes ikke for reklame.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen.