Aski Raski (pilotering)

Aski Raski er et nettbasert verktøy for intensiv lesetrening. Elevene lærer teknikken å lese, gjennom trening i å høre, finne, skrive og lese enkeltord og setninger. I Aski Raski blir enkeltord brutt ned til én og én lyd som settes sammen til stavelser og ord. Slik blir elevene gode til å uttale både lyder og ord hurtig og riktig.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging: Brukeren logger på med Feide.

• Elever
  • Lærere

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

• Navn på brukeren
  • Kjønn
  • Navn på elevens klasse
  • Årskull for klassen
  • skole
  • epostadresse
  • rolle
  • angivelse av hvilken organisasjonsenhet som skal være bruker av tjenesten
  • brukerens ID hos Feide

Skolene inngår lisensavtale med Aski Raski.

Aski Raski AS.

Informasjon lagres i EU/EØS.

• MS Azure, EU/EØS. Tjenesten er driftet og lagret i MS Azure. Personopplysninger ligger lagret her.
  • Zendesk, USA. Dette er brukerstøtteverktøy. Informasjon lagres kun om en person tar kontakt med Aski Raski.
  • Google skjema og Google Drive. Skjemaer for påmelding kurs i regi av Aski Raski.
  • Make - Amazon Web Services, EU/EØS. Nyhetsbrev, bruker må melde seg på for at personopplysninger skal lagres.

Er det etablert DBA/SCC

Skolene inngår lisensavtaler selv.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen