Applaus Scene (pilotering)

Applaus Scene er den eneste strømmeplatformen for teater i Norge. Her kan skoler og andre institusjoner se kvalitetsforestillinger fra landets store teatre. Her finnes klassikere og nye aktuelle stykker, alle med bakomfilmer, intervjuer. For de som ønsker å dykke dypere ned i forestillingene er det tilgjengelig et kompendium med analyse og oppgaver. Filosofien bak Applaus Scene er at en digital løsning vil virke utjevnende både geografisk og økonomisk, og gi flere mulighet til å oppleve teaterforestillinger på et høyt nivå. Applaus Scene har som mål å formidle kjærlighet til teater og dramatikk til alle barn og unge i hele landet, ved å gi tilgang til det beste fra norske scener.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging: Det benyttes Feide for pålogging

• Elever
  • Lærere

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

• Fullt navn
  • E-postadresse

For skolen vil det i tillegg være behov for:

• Bostedsadresse
  • Betalingsinformasjon

Statistikk som kan samles inn er følgende:
opplysninger om type enhet

• IP-adresse
  • operativsystem
  • type nettleser
  • hastigheten på forbindelsen samt din internettleverandør
  • statistikk for å rapportere samlet informasjon til våre annonsører. Dette er statistiske data om brukernes nettbruk- og mønstre, identifiserer ikke enkeltpersoner.

Detaljer knyttet til dine besøk på nettsidene, herunder men ikke begrenset til, datatrafikk, geografiske data samt annen kommunikasjonsinformasjon, enten dette er nødvendig for faktureringsarbeid eller for øvrig, samt for tjenestene den enkelte får tilgang til.

Skolen inngår avtale om bruk med leverandør.

Digital Video Norge AS, en del av konsernet Kudelski Group.

dSpree - videoplattform

Er det etablert DBA/SCC

Den enkelte skole inngår avtale med Applaus Scene for bruk.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen