Ludenso Create

Ludenso Create er et brukervennlig læringsverktøy som lar elever visualisere ideene sine i 3D og dele unike AR-opplevelser. Med oppgaver klare til bruk i klasserommet og på hjemmeskole, kan elevene raskt komme i gang med ulike oppgaver. Visualisering, overføringsverdi fra teori til praktisk produkt (feks. arkitektur), hvordan kan et prdukt se ut (entreprenørskap). Elevene bruker VR-briller for å se det de har laget.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging: Det skal benyttes FEIDE-pålogging for denne tjenesten

Det finnes alternative påloggingsmåter for denne appen, så det er viktig å følge opp elever slik at de logger seg på med sin FEIDE-bruker.

• Lærere
  • Elever

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Ludenso har FEIDE-pålogging. For pålogging til tjenesten kreves

• Navn (userinfo-name)
  • Brukerindentifikatorer hos organisasjonen (userid-feide)
  • E-post (email)

Tilgangsstyringen til Ludenso er rollebasert, og det er kun faglærer som har tilgang til å se elevenes arbeid i Ludenso.

Evaluering fra elevene i etterkant av prosjektet, gjennomført av lærerne muntlig med elevene.

Skolene benytter seg av gratis app.

Elevene blir ikke utsatt for reklame i Ludenso.

Ludenso AS

Elevene lager 3D figurer, elevarbeidet lagres på Microsoft sine servere i Norge.

Microsoft (Norge)

Er det etablert DBA/SCC

Det er inngått databehandleravtale med Ludenso.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen.