iMovie (pilotering)

iMovie er en videoredigerings-app som elevene kan brukes på iPad. Elevene kan lage egne filmer og redigere disse. iMovie gir brukeren mulighet til å klippe filmopptaket, de kan legge inn bilder, tekst og andre effekter. Det er også mulig å legge på lyd til videoen.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging: Det er ingen pålogging i appen.

• Elever
  • Lærere

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Det som eleven lager, det blir lagret lokalt på enhet. Apple sier de ikke benytter bruksmønster eller innhenter informasjon til statistikk og egne formål.

Tjenesten er gratis tilgjengelig.

Apple

Det eleven lager i iMovie lagres lokalt på brukerens iPad. Eleven kan velge å lagre videoer der de ønsker det, på eget lagringsområde eller på et lagringsområde for deling med andre eller lærer. Dette gjøres etter avtale med lærer.

Det er ikke oppgitt underleverandører for denne appen. Appen lagrer lokalt, og ingenting sendes til underleverandører.

Er det etablert DBA/SCC

Det er ingen overføringer av personopplysninger.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen.