Foreldremøte om russetid

Illsutrasjon av tre russ i russedrakt

Elevene våre fortjener trygge, gode minner fra russetiden. I dag erfarer vi utfordringer knyttet til russefeiringen i hele Oslo. Ungdommen gir tilbakemeldinger om at de ønsker hjelp fra voksne for å snu ukulturen. Vi trenger deg som foresatt med på laget!

Møtet holdes 8. februar kl 18 – 19.

I møtet vil du treffe direktør i Utdanningsetaten, Marte Gerhardsen og våre samarbeidspartnere fra politiet, Forbrukerrådet og Elevorganisasjonen. Du vil få kjennskap til russetidens utfordringer fra ulike perspektiver, informasjon om hvordan vi jobber med dette, og råd om hvordan du som foresatt kan bidra.

Du kan komme med innspill og stille spørsmål i chat underveis i møtet. Møtet blir tegnspråktolket. Opptak fra møtet blir tilgjengelig i etterkant.

Lenken til møtet finner du her.

Tid og møtelenke

Disse treffer du

• Utdanningsdirektør, Marte Gerhardsen
  • Leder i Elevorganisasjonen, Hannah Skare Myklebust