LEGO Mindstorms EV3 (pilotering)

Tjenesten benyttes for koding og programmering av lego mindstorm figurer.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

Tjenesten skal brukes uten brukerkonto.

• Elever
  • Lærere

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Det er ingen personopplysninger, da det ikke opprettes konto og all informasjon og elevens prosjekter lagres lokalt på brukerens enhet.

LEGO sier de samler inn anonym informasjon for å forstå bruken av tjenestene. Disse opplysningen kan de få fra appen du bruker, dersom du besøker nettsiden deres, eller også fra Youtube at noen har sett på en video om LEGO.

Tjenesten er gratis.

LEGO System A/S

Informasjonen lagres lokalt på iPad.

Lego har skyleverandører for lagring, men så lenge all data lagres lokalt på nettbrettet benyttes ikke disse underleverandørene.

Er det etablert DBA/SCC

Det behandles ikke personopplysninger, og er derfor ikke behov.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen.