Manabua (pilotering)

Manabua er en læringsressurs innen fag- og begrepslæring. Tjenesten består av beskrivelser av begreper og nøkkelord i filmer, tekster og begrepsforklaringer for basisfagene matematikk, naturfag, samfunnsfag og KRLE. Manabua er tenkt som et supplement til lærebøkene skolen måtte ha. Innholdet skal være i tråd med målene i læreplanen.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging: Tjenester benytter Feide for pålogging.

• Elever
  • Lærere

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Felter fra Feide som innhentes når brukeren logger seg på:

• Navn (userinfo-name)
  • Brukeridentifikatorer hos organisasjonen (userid-feide)
  • E-post (email)
  • Gruppetilhørigheter for undervisning (groups-edu)
  • Organisasjonstilhørighet (groups-org)

Leverandøren sier i sin personvernpolicy at deres formål for å samle inn og bruke personopplysninger er å gi brukeren tilgang til de tjenestene de har rett til å bruke og for å informere deg om oppdateringer og nyheter om våre tjenester. For å oppfylle de ovennevnte målene, blir dine personopplysninger behandlet av oss, men kan også bli lånt ut til og behandlet av våre tjenesteleverandører. Dine personopplysninger kan også bli avslørt for å oppfylle juridiske forpliktelser og kan sendes til de relevante myndigheter når det er påkrevd ved lov.

Osloskolen har databehandleravtale med ILT Norge AS.

ILT Norge AS.

Informasjon lagres og behandles i EU.

Amazon Web Services - Luxemburg. Serverdrift og datalagring.
Twilio Inc. - Irland. Nyhetsbrev, utsending av velkomstmail ved registrering av bruker, glemt passord.
FunnelBud Marketing AB - Sverige. Lagring av epostadresser til de som ønsker nyhetsbrev tilsendt.

Er det etablert DBA/SCC

Osloskolen har databehandleravtale med ILT Norge AS.

Er tjenesten universelt utformet?

Leverandør svarer at de utvikler tjenesten i henhold til gjeldende lovverk for universell utforming.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen.