Filmkonsulentene (fag.film) (pilotering)

fag.film tilbyr kunnskapsfilmer og serier om ulike ulike tema og fagretninger. Filmene er rettet mot lærere og elever i videregående skole. Til flere av skolefilmene er det også knyttet oppgaver og annet læremateriale.

Tjenesten er under pilotering.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

• Pålogging: følges opp.

Ytterligere retningslinjer kommer etter pilotering.

• Elever
  • Lærere

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Leverandør lagrer personopplysninger når lærer eller elev kontakter de, registrerer seg gjennom et skjema, bestiller en tjeneste eller besøker deres hjemmeside.

• Navn
  • E-postadresse
  • Virksomhet
  • Stilling eller ansvarsområde
  • Bransje
  • Hjemmesideadresse til virksomheten
  • Opplysninger om hvilke type tjenester virksomheten ønsker
  • Andre opplysninger som utdypende spørsmål eller svar på skjemaer
  • Adferdsmønster på leverandørens nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Filmkonsulentene AS.

Følges opp.

• HubSpot CRM (samler informasjon via skjema, nyhetsbrev, spesifikke oppdateringer til kunder, loggføringer fra besøkte nettsider og dialoger)
  • Google Workspace med Gmail (kommunikasjon og lagring av opplysninger koblet til aktivitetsplaner, notater fra møter osv).

Er det etablert DBA/SCC:

Følges opp.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen