Kunnskap (Cyberbook)

Kunnskap er et interaktivt læringsmiljø for elever og lærere, som brukes til faglige oppgaver. Tilgang til resultatoversikt er rollebestemt, og kun tilgjengelig for den enkelte elev og lærer.

Tjenesten er godkjent til bruk i Osloskolen.

Retningslinjer/forutsetninger for bruk:

Det er skolen som er ansvarlig for å sikre at retningslinjer/forutsetninger blir ivaretatt.

Det kan komme retningslinjer/forutsetninge retter tjenesten er pilotert.

• Pålogging via Feide.

• Elev - tilgang til informasjon om seg selv.
  • Faglærer/Kontaktlærer - tilgang til elevens resultater for de elevene som læreren har i sin gruppe.
  • Skoleadministrator/skoleeieradministrator - har ikke tilgang til elevinformasjon.

Administrator har ikke uten videre eller på noen enkel måte tilgang til elevens resultater.

Hva slags type informasjon lagres, og brukes disse til test/statistikk/forskning:

Følgende informasjon samles inn for å identifisere brukeren, og plassere brukeren i rett gruppe/klasse:

• Andre gruppetilhørigheter (groups-other)
  • Gruppemedlemsidentifikatorer (groups-memberids)
  • Gruppetilhørigheter for undervisning (groups-edu)
  • Organisasjonstilhørighet (groups-org)
  • Navn (userinfo-name)
  • Brukeridentifikatorer hos organisasjonen (userid-feide)
  • E-post (email)
  • Brukergenerert innhold:
    • Svar på faglige oppgaver.

Informasjon slettes etter 300 dager eller 1 år.

Betalt.

Brukere utsettes ikke for markedsføring.

Cyberbook AS

Irland og Tyskland.

Learnetic SA, Poland (Innsamling av svar levert ved bruk av læremidler, samt registrering, organisering og lagring av personopplysninger i kartleggingsverktøyets database installert på Google Cloud Platform (Googles datasenter i Tyskland)).

Google Commerce Limited, Irland (lagring av personopplysninger i læremidlenes database installert på Google Cloud Platform
Behandlingssted: Tyskland).

Er det etablert DBA/SCC:

Databehandleravtale er etablert.

Spørsmål rundt bruken av tjenesten og brukernes rettigheter

Hvis du har spørsmål rundt bruken av tjenesten, ta kontakt med skolen. Alternative kontaktpunkter kan du finne i den overordnede personvernerklæringen for Osloskolen.