IST Everyday

Skolestart 2020 tar grunnskolene i Oslo i bruk et nytt system for organisering av skolehverdagen, kalt IST Everyday.

Denne løsningen erstatter tidligere systemer for oversikt over elevens halvårsvurderinger, standpunktkarakterer, fravær og anmerkninger, i tillegg til eventuelle varsler om fare for nedsatt karakter i orden og/eller oppførsel og manglende karaktergrunnlag i fag.

Dette får du tilgang til

I IST Everyday kan du som foresatt endre telefonnummer og e-post. Ved adresseendring må du kontakte skolen.

I IST Everyday får du også oversikt over:

• egne barns karakterer
  • fravær og anmerkninger
  • timeplaner
  • skoleårskalenderen

Det kan ta noe tid fra skolestart før informasjon fra skolen (f. eks. timeplan) er tilgjengelig for deg i systemet.

Elever i ungdomsskolen kan registrere egne ønsker til tildeling av plass i undervisningsgrupper i valgfag og fremmedspråk/fordypningsfag. Elever som har tilgang til IST Everyday kan også endre telefonnummer og e-postadresse.

Fraværsmelding som tidligere

Vi anbefaler at du melder fravær for ditt barn via appen Skolemelding eller meldingsverktøyet i Skoleplattform Oslo. Se mer informasjon om Skolemelding. Det vil imidlertid også være teknisk mulig for foresatte å melde fravær via IST Everyday.

Slik logger du på

Du har tilgang til IST Everyday via Skoleplattform Oslo. Logg deg inn i skoleplattformen øverst på skolens nettside ved hjelp av ID-porten (samme pålogging som for eksempel i nettbank). Velg deretter IST Everyday i verktøyoversikten.

Instruksjonsvideoer for foresatte

For å få mer informasjon om hvordan det nye systemet fungerer, er det laget instruksjonsvideoer

Vær obs på at disse videoene ikke er laget spesielt for Osloskolen, og derfor ikke viser pålogging via Skoleplattform Oslo fra skolens nettside.

For elever som skal benytte systemet, vil de få opplæring av egen lærer.

Ta kontakt med skolen din hvis du lurer på noe.