Søk videregående innen 1. mars

Ung gutt med skateboard.

På vilbli.no finner du alt om de ulike utdanningsprogrammene og hvordan videregående opplæring er bygget opp.

Osloskolen har en kampanje på TikTok om de ulike linjene på videregående. Vi har samlet filmer fra denne kampanjen på dinretning.no. Her finner du filmer som kan inspirere deg til å ta valget, og du får  informasjon om hverdagen på de ulike utdanningsprogrammene.

Hvis du lurer på hvilken skole du skal søke deg til, bør du sjekke ut digital åpen dag. Mange skoler har allerede hatt åpen dag, men det er fortsatt mulig å se sendingene som ligger ute på skolenes nettsider.

Vi har samlet informasjonsfilmer og relevante lenke om bruk av vilbli.no, videregående opplæring og alle utdanningsprogrammene på en side. Dette er et fint sted å få innblikk i valgmulighetene og hvordan det er å gå på de ulike linjene.

Vi lurte på hvordan foreldrene påvirker barnas valg av utdanning. For å få fram sannheten, ble foreldrene plassert i en løgndetektor:

Lykke til med valget før 1. mars!