Søk på jobb i Sommerskolen Oslo

Jobb i Sommerskolen

Sommerskolen Oslo gir elever tilbud om innholdsrike sommeruker med fokus på læring og utfoldelse, daglig fysisk aktivitet og kulturopplevelser. Det er et gratis tilbud til elever på 1.–13. trinn, og målet er faglig fordypning og opplevelser utover det ordinære skoleåret. I 2016 deltok 19 000 elever og 950 personer var ansatt.

Vi søker deg som er engasjert, kunnskapsrik og har et positivt elevsyn til stillingene i Sommerskolen Oslo. En jobb hos oss gir deg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe i grunn- og videregående skole og erfaring i arbeid med barn og unge. Kursene våre holdes på ca 40 baser og kurssteder rundt om i Oslo og gjennomføres i ukene 26, 27, 32 og 33. De fleste som ansettes får tilbud om jobb i en eller to uker.

Stillingene finner du her

Besøk Sommerskolens nettside for mer informasjon

Søknadsfristen er søndag 22. januar.