Påmeldingen til Sommerskolen Oslo for 8.–13. trinn er åpen

Frisørelever Sommerskolen

Mange av kursene har fysisk aktivitet hver dag. Vi spiller kubb i parken, fotball på sletta, og går på tur i byen. På flere av kursene lager i vi også mat.

Les om alle sommerens kurs. Vi håper du finner noe du liker!

Slik melder du deg på

Påmeldingen er åpen fra 5.–11. mai. Du melder deg på via sommerskolenoslo.no. Du setter opp en ønskeliste med inntil fem kurs, og prioriterer kursene fra 1 til 5. Nr. 1 er det kurset du aller helst har lyst til å delta på.

Torsdag 20. mai får du vite om du har fått en kursplass. Du vil få én kursplass eller én plass på venteliste.

Gratis tilbud

Sommerskolen Oslo er et gratis tilbud til alle elever som bor i Oslo. I år kan du også få gratis frokost når du er med på kurs med Sommerskolen.

Kursene gjennomføres de to første ukene av sommerferien og den siste uken før skolestart: uke 25,26 og 32.

Det blir litt færre elever per gruppe i år pga. koronapandemien.