Aktiviteter på skolene i juleferien

Barn leker i snøen

Etterstad vgs. har åpen skole for elevene 23. desember, 27. desember og 30. desember mellom kl. 09.00–15.00. Det blir ulike aktiviteter som spill, bordtennis, playstation, bowling, aking og baking. Elevene får servert frokost og lunsj alle dager.

Jordal skole er åpen på julaften 24. desember. Elevene er også velkomne på skolen 25. desember, 26. desember og 27. desember. Skolen stiller med sittegrupper i store fellesrom og i små grupperom. I tillegg har skolen TV og tilgang til spill og filmer. Det blir også mulig å spille håndball og basketball.

Også Granstangen skole holder åpent på juleaften for elevene sine. Elevene får mulighet til å være med på ulike aktiviteter som airhockey, se film, ha juleverksted og bare være sammen. Litt mat og drikke blir det også. I tillegg har elevene mulighet til å melde seg på en gruppe som reiser på Oslo klatresenter for å øve på klatring sammen med voksne og instruktører.

Stenbråten skole holder åpent for 5.–7. trinn 27. og 30. desember. Aktivitetene for 5.–7. trinn inkluderer besøk på trampolinepark, i ishockeyhall og bowling. Alle elevene får lunsj hver dag. Skolen har vært en MerÅpen skole i ett og et halvt år, og erfarer at elevene har stor glede av tilbudet. AKS holder som vanlig åpent for 1.–4. trinn.

Fernanda Nissen skole tilbyr åpen skole for 5. og 6. trinnselevene tre dager i juleferien: 23., 27. og 30. desember. Elevene vil få mulighet til å delta på ulike aktivteter på skolen og utenfor skolen. Aktivitetene som er tenkt er kinotur, tur på Teknisk museum, skøyter, ulike aktiviteter på skolen som brettspill, kunst og håndverksoppgaver, matlaging og annet som elevene har lyst til å gjøre.

AKS holder som vanlig åpent for 1.–4. trinn.

Ullevål AKS holder åpent for sine elever 23. desember, 27. desember og 30. desember. De har planer om følgende aktiviteter:

• Juleverksted
  • Pepperkakebaking
  • Være i gymsalen
  • Gå på kino
  • Være på biblioteket
  • Lage vennskapsarmbånd

Listen er ikke utfyllende, men eksempler på aktiviteter som skjer i juleferien. Hvis du lurer på hva som skjer på din skole, kan du besøke skolens nettside.